Welkom bij Kokovino

Kokovino is een allround cateringbedrijf gevestigd in de gebouwen van EMG te Vilvoorde. Dagelijks worden hier een legio aan televisieprogramma’s opgenomen - De Slimste Mens, Blokken, Het Rad van Fortuin, Vrede op Aarde - om er maar een paar te noemen.

Niet alleen de mensen die naar deze programma’s komen kijken, maar ook diegenen die deze programma’s maken, én erin meedoen voorzien wij dagelijks van lekker, gevarieerd en gezond eten.

Wist je dat:

  1. Je als crew van een productie met al je cateringvragen bij ons terecht kan? Bij ons kan je alle mogelijke maaltijden, snacks en dranken bestellen. Het leukste van allemaal; wij kunnen de organisatie van productiefeestjes volledig op ons nemen!
  2. Wij gespecialiseerd zijn in bedrijfsevents?
  3. Wij de catering van events (bedrijfsevents, communiefeesten, huwelijken,…) van A tot Z opnemen?
  4. De deuren van ons bedrijfsrestaurant openstaan voor iedereen?
    Van maandag tot vrijdag ben je van harte welkom tussen 11 en 14 uur!

Geschiedenis

In 2016 zijn we gestart als een eenmanszaak, om in een mum van tijd uit te groeien tot een vast team team van 7 personen en een hele enthousiaste groep van extra helpende handen.

Björn Van den Wijngaert - oprichter & zaakvoerder

In het begin maakte ik heel wat lekkernijnen klaar bij mij thuis, om ze op grote en kleine events te verkopen in mijn foodtruck. Je kon bij mij ook terecht om verse, lekkere afhaalmaaltijden te bestellen, of je communicant / trouwer / werknemers,… en genodigden te voorzien van culinaire verwennerijen.

Eind 2020 kreeg ik de kans om de algemene catering bij EMG Belgium te verzorgen. Sinds 1 januari 2021 voorziet ons team hier dagelijks iedereen van lekkers in het bedrijfsrestaurant, zorgen voor de catering van de verschillende producties die er draaien en ook het aanwezige publiek kan bij ons terecht voor een natje en een droogje.

Hiernaast zijn we ook nog steeds actief om ieders feest of event te voorzien van lekkers.

Thomas Roovers - zaakvoerder

Ik ben al van in het begin betrokken bij Kokovino. Als allereerste flexi-jobber zorgde ik mee voor de bediening tijdens events en feesten. Bij zo goed als elk groot feest was ik van de partij.
Ook tijdens de lockdownperiode in 2020 was ik er om Kokovino te ondersteunen.

Als dan eind 2020 de vraag kwam om mee te gaan in het nieuwe verhaal van Kokovino bij EMG Belgium, twijfelde ik dan ook geen seconde.

Sinds 1 januari 2021 ben ik medezaakvoerder en zet ik mijn schouders onder onze werking en service die we dagelijks met de glimlach voorzien en heb ik er nog géén seconde spijt van!

Ons logo

Heb je al gemerkt dat ons logo bestaat uit een wijnfles en een haan?

Het initiële idee begon bij coq-au-vin,
wat al snel resulteerde in het fijnere ‘Kokovino’.

Waar

Luchthavenlaan 24
1800 Vilvoorde

Openingsuren

ma-vrij: 11u00-14u00
za: gesloten
zo: gesloten

Te bereiken

+32 456 18 00 97
info@kokovino.be